Juustokakku (kevyt)

Murenna keksit.

Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.

Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.

Nypi tasaiseksi taikinaksi.

Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.

Seos ei saa nousta reunoille.

Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Sekoita joukkoon munat yksitellen.

Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.

Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.

Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.

Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Isosisko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa5.8g5.8kcal0.6g0.2g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Välipalakeksi, digestive 3.2g14kcal0.2g1.9g0.6g0.1g
Maitorahka, milbona (500g)0.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo0.5g3.7kcal0g0g0.4g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Hermesetasjauhe, annos 1g0.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Hermesetas-jauhe0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g57kcal2.4g4.6g3.2g0.4g
Valittu annoskoko14g29kcal1.2g2.3g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal0.6g1.2g0.8g0.1g
Arvot/100g100g210kcal8.8g16.8g11.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111500