Herkullinen tonnikalakastike

1. Pilko paprika, purjo ja valkosipuli.

2. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pannulle ja kuullota pilkotut paprikat, purjot sekä valkosipuli siinä.

3. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pois ja lisää molemmat tonnikalat pannulle.

4. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre.

5. Lisää mausteet ja sekoita.

6. Anna hautua kannen alla n. 5min.

Tarjoile spagetin kanssa.

Halutessasi voit vielä lisätä annoksen päälle aurajuustoa ja on hyvvää!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g5.1g8.1kcal1.2g0g0.4g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)5.8g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g22kcal2.6g1g0.8g0.2g
Valittu annoskoko14g11kcal1.3g0.5g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.7g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g82kcal9.5g3.6g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144011