Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt9g4.3kcal0.3g0.4g0.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g0.9g5.6kcal0.2g0.1g0.5g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.3g0kcal0g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g34kcal1.6g1g2.6g0.4g
Valittu annoskoko14g17kcal0.8g0.5g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.4g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g124kcal5.8g3.6g9.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197070