Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen6.2g8.1kcal1.1g0.1g0.5g0g
Auringonkukkaöljy (100g)0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Amerikan Pekoni filee, HK2.8g4.5kcal0.6g0g2.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.3g2kcal0g0.1g0.2g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g2.1g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g35kcal3.4g1g6.8g0g
Valittu annoskoko14g17kcal1.7g0.5g3.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.9g0.3g1.7g0g
Arvot/100g100g127kcal12.5g3.7g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672