Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2.7g1.6kcal0g0.3g0g0g
Lanttu 1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi5g0kcal0g0g0g0g
Made 2.1g1.4kcal0.3g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1g1.6kcal0g0g0.2g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g14kcal0.6g0.8g0.8g0g
Valittu annoskoko14g7kcal0.3g0.4g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.2g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g52kcal2.2g2.9g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108293