Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 3.9g6.5kcal0.7g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.8g9kcal0.1g0.1g1g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g6.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g41kcal2g1g3.2g0.4g
Valittu annoskoko14g21kcal1g0.5g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.5g0.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g151kcal7.4g3.7g11.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481