Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g0.6g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Riisi tumma 0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Tattarisuurimo / -jauho 0.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Hirssisuurimo / -jauho 0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g14kcal0.6g2.6g0g0.2g
Valittu annoskoko14g7kcal0.3g1.3g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.2g0.7g0g0.1g
Arvot/100g100g50kcal2.2g9.5g0g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156241