Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)5.9g1.8kcal0.1g0.4g0g0.1g
Silakkafilee 7g10kcal1.1g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g25kcal2.4g1g1.2g0.2g
Valittu annoskoko14g13kcal1.2g0.5g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.6g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g93kcal8.8g3.6g4.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80092