Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta1.7g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g6.6g11kcal1.3g0g0.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 2.7g2kcal0g0.4g0g0g
Aromisuola (5g)0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g35kcal3.4g1g1.8g0g
Valittu annoskoko14g18kcal1.7g0.5g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.9g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g128kcal12.3g3.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108284