Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai2.7g9kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Sokeri 2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.9kcal0g0g0.1g0.1g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)2.1g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Pätkis, 18g1.1g5.5kcal0g0.7g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Taloussuklaa, Fazer1g5.3kcal0g0.6g0.3g0.1g
Voi 0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g102kcal1.4g12g5.4g0.6g
Valittu annoskoko14g51kcal0.7g6g2.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g26kcal0.4g3g1.4g0.2g
Arvot/100g100g372kcal5.1g43.8g19.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319