Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g2.5g19kcal0g0g2g0g
Sokeri2.2g8.9kcal0g2.2g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl2.2g2.8kcal0.3g0g0.2g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)5g16kcal0.8g2.7g0.1g0.6g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Marianne crush 150g1.7g7.5kcal0g1.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g107kcal2.2g13g4.8g1.2g
Valittu annoskoko14g54kcal1.1g6.5g2.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna7g27kcal0.6g3.3g1.2g0.3g
Arvot/100g100g389kcal8g47.1g17.4g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622