Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Oltermanni, perinteinen1.9g6.8kcal0.5g0g0.5g0g
Aurajuusto1.1g3.6kcal0.2g0g0.3g0g
Paprika punainen 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki2.5g2kcal0.3g0.1g0.1g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0g0kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä 1g1.8kcal0.3g0g0.1g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )1g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g43kcal3.6g0.6g3g0g
Valittu annoskoko14g21kcal1.8g0.3g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal0.9g0.2g0.8g0g
Arvot/100g100g153kcal12.9g2.2g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250062