Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.4g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Maitosuklaa 2.5g13kcal0.3g1.2g0.8g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g111kcal1.8g11.6g6.2g0.2g
Valittu annoskoko14g56kcal0.9g5.8g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g28kcal0.5g2.9g1.6g0.1g
Arvot/100g100g404kcal6.5g42g22.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772