Hapan-imelä possu

Suikaloi ja paista possu.

Kuulota sipuli, valkosipulimurska ja paprika.

Lisää tomaatit ja kikherneet.

Anna hautua hetki.

Sekoita soija, chilikastike, etikka, sokeri ja maissitärkkelys kastikkeeksi ja kaada päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun pihvifilee6.2g7.5kcal1.3g0.2g0.4g0g
Paprika keltainen, annos 40g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, tuore2.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Riisiviinietikka blue dragon (Ab world foods), annos 15.0g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Maissitärkkelys 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kikherneet, 380 g (Bonduelle), annos 100g0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g23kcal2.6g2g0.8g0g
Valittu annoskoko14g11kcal1.3g1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.7g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g82kcal9.4g7.2g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325120