Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 10g63kcal1.4g0.3g5.9g1.7g
Vesi1.3g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g0.6g1.4kcal0g0.3g0g0.3g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g2.1g6.4kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g141kcal2.8g4.4g11.8g4g
Valittu annoskoko14g71kcal1.4g2.2g5.9g2g
Annoskoko puolitettuna7g35kcal0.7g1.1g3g1g
Arvot/100g100g515kcal10.2g16.1g43.1g14.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195