Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g4.7g6.1kcal1g0g0.2g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)0.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Siitakesieni 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)1g2kcal0g0g0.2g0g
Paprika punainen 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maustekurkku0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.3g8kcal0g0.1g0.8g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.8g3.1kcal0g0g0.3g0g
Voi 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g48kcal2.4g0.4g3.8g0g
Valittu annoskoko14g24kcal1.2g0.2g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal0.6g0.1g1g0g
Arvot/100g100g173kcal8.7g1.4g13.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98236