Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.6g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g1g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Torino tumma proteiinipasta plus0.6g2kcal0.1g0.3g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g2.9g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g16kcal1g1.8g0.4g0g
Valittu annoskoko14g8kcal0.5g0.9g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.3g0.5g0.1g0g
Arvot/100g100g59kcal3.6g6.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186196