Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi7.7g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Kirjolohifilee 1.3g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Juuriselleri 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g10kcal0.6g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko14g5kcal0.3g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g38kcal2.2g2.9g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411