Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g4.7g6.6kcal0.8g0.1g0.3g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli2.3g4.2kcal0.2g0.1g0.4g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g2.1g7.2kcal0.3g1.4g0.1g0.1g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g1.9g4.7kcal0.3g0g0.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g47kcal3.2g3.4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko14g23kcal1.6g1.7g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal0.8g0.9g0.6g0.1g
Arvot/100g100g169kcal11.6g12.3g8.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116