Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl1.8g6.3kcal0.2g1.2g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)2.1g6.4kcal0.2g1.3g0g0.3g
Fariinisokeri3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Muna, annos 60g1.1g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Mustikka metsä- 3.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g93kcal1g11.6g4.4g0.8g
Valittu annoskoko14g47kcal0.5g5.8g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna7g23kcal0.3g2.9g1.1g0.2g
Arvot/100g100g335kcal3.6g41.7g15.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300592