Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)7g9kcal1.5g0g0.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g2.3g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima2.9g11kcal0.8g0g0.9g0g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g48kcal4.8g0.2g3g0g
Valittu annoskoko14g24kcal2.4g0.1g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal1.2g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g173kcal17.4g0.7g10.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096