Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen6.2g2kcal0.2g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Mustikka metsä- 2.6g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Hermesetas -neste0.1g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g32kcal1.4g5g0.2g0.4g
Valittu annoskoko14g16kcal0.7g2.5g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.4g1.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g115kcal5.1g18.2g0.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321