Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g3.1g2.4kcal0.5g0g0g0g
Tomaattimurska 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 6.3g6.6kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g25kcal1.4g3g0.6g0.4g
Valittu annoskoko14g13kcal0.7g1.5g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.4g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g92kcal5.1g10.9g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240