Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 2g5.9kcal0.3g0.9g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.6g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Amerikan Pekoni filee, HK0.5g0.9kcal0.1g0g0.5g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g19kcal1.4g1.8g1.4g0.4g
Valittu annoskoko14g9kcal0.7g0.9g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.4g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g68kcal5g6.5g5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202917