Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu3.6g7.3kcal0.5g0.1g0.6g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)3.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g20kcal1g1g1.2g0.2g
Valittu annoskoko14g10kcal0.5g0.5g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.3g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g73kcal3.6g3.6g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197889