Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3.5g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Bataatti, kuorittu 2.3g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 2.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%0.8g0.9kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto0.8g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g18kcal0.4g2g0.6g0.4g
Valittu annoskoko14g9kcal0.2g1g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.1g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g65kcal1.4g7.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149902