J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g3.5g5.8kcal0.7g0g0.4g0g
Makaroni ( tumma Torino )2.6g9kcal0.5g1.6g0.1g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu1g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Milbona Maito rasvaton5.3g1.7kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g0.4g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g40kcal3g3.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko14g20kcal1.5g1.9g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.8g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g144kcal10.8g13.7g5.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442750