Kesäkurpitsalasagne

Leikkaa kesäkurpitsat ohuisi pitkiksi viipaleiksi.

Levitä ne leivinpaperille, ripottele pinnalle suolaa ja anna itkettyä hetki.

Kuutio tomaatit, lisää mukaan reilusti basilikaa ja murskaa vaikka kauhalla astiassa.

Valmista juustokastike.

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauhot ja kypsennä hetki, älä anna palaa.

Lisää maitoa hyvin vispilöiden.

Kun kastike on sakeaa, ota se pois liedeltä ja lisää juustoraasteesta puolet, suolaa ja ripaus muskottipähkinää.

Kuivaa kesäkurpitsaviipaleet talouspaperilla.

Lado lasagnevuokaan vuorotellen lasagnelevyjä, kesäkurpitsaa, tomaatti-basilikaseosta, parmesanjuustoa ja juustokastiketta.

Aloita kastikkeella ja lopeta siten, että päällimmäiseksi tulee kesäkurpitsaa ja juustokastiketta.

Laita loput juustoraasteesta päällimmäiseksi.

Paista 200 asteisessa uunissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Kaizu27
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5.9g1.1kcal0g0.1g0g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g0.9g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 2.9g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%0.9g2.5kcal0.3g0g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Parmesaani raaste, Somerfield0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g21kcal1g2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko14g10kcal0.5g1g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.3g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g74kcal3.6g7.2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80107