Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 2.3g2.9kcal0.5g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 2.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g11kcal1.2g0.8g0.2g0g
Valittu annoskoko14g6kcal0.6g0.4g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g40kcal4.3g2.9g0.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824