Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen4.7g6.5kcal0.9g0g0.3g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kukkakaali 5.9g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.8g6.3kcal0.5g0g0.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g34kcal3g0.4g2g0.2g
Valittu annoskoko14g17kcal1.5g0.2g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.8g0.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g121kcal10.7g1.4g7.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349