Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 6g21kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 4.6g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%1.9g5.2kcal0.5g0g0.3g0g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g77kcal2.4g9g3.2g0.4g
Valittu annoskoko14g39kcal1.2g4.5g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g19kcal0.6g2.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g279kcal8.7g32.6g11.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531