Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g6.8g16kcal1.3g0g1.2g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g1g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g3.4g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Korppujauho (X-tra)1.7g6.5kcal0.2g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g57kcal3.6g4g2.8g0.2g
Valittu annoskoko14g28kcal1.8g2g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal0.9g1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g204kcal12.9g14.4g10.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519