Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Margariini 60%, keskiarvo 1.3g6.7kcal0g0g0.8g0g
Juusto, keskiarvo 2.5g8.8kcal0.6g0g0.7g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3kcal0.3g0g0.2g0g
Tonnikala öljyssä 1.9g3.6kcal0.5g0g0.2g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 2g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g61kcal3.6g3.2g3.8g0.4g
Valittu annoskoko14g31kcal1.8g1.6g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal0.9g0.8g1g0.1g
Arvot/100g100g221kcal12.9g11.5g13.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453