Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1.6g6.6kcal0g1.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g9kcal0g0g1g0g
Mustikka metsä- 4.4g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.1g1.7kcal0.3g0.2g0g0g
Kaurahiutale 0.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g58kcal1.6g7g2.2g0.4g
Valittu annoskoko14g29kcal0.8g3.5g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal0.4g1.8g0.6g0.1g
Arvot/100g100g207kcal5.8g25.2g7.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271