Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 7.8g15kcal1.5g0g1.1g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)2.3g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g46kcal4.2g0.2g3.2g0g
Valittu annoskoko14g23kcal2.1g0.1g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal1.1g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g167kcal15.2g0.7g11.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164