Pulla-mustikkapiirakka

Sekoita jauhot ja kardemumma.

Lisää niihin juokseva margariini.

Lämmitä maito, lisää suola, sokeri ja hiiva ja kaada jauhoinin.

Vatkaa.

Kauli uunipellille.

Anna nousta 45min.

Pyörittele mustikat sokerissa ja perunajauhoissa.

Levitä pohjan päälle.

(Voitele halutessasi munalla reunat)
Paista 15-20 min. 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta4.2g15kcal0.6g3g0.1g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow0.9g5.2kcal0g0g0.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustikka metsä- 4.7g2.1kcal0g0.3g0g0.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g59kcal1.4g9.8g1.4g0.6g
Valittu annoskoko14g29kcal0.7g4.9g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal0.4g2.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g213kcal5.1g35.5g5.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372431