Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g0.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.7g26kcal0.8g5.4g0.1g0.3g
Oliiviöljy 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g59kcal1.8g10.8g0.8g0.6g
Valittu annoskoko14g30kcal0.9g5.4g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal0.5g2.7g0.2g0.2g
Arvot/100g100g213kcal6.5g38.8g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414