Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g3.6g8.3kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Tonnikala vedessä 2.5g2.7kcal0.6g0g0g0g
Tomaatti 4.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)1.3g3.4kcal0.4g0g0.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Becel kevyt margariini 5g0.5g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g35kcal2.4g3.4g1g1.2g
Valittu annoskoko14g18kcal1.2g1.7g0.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.6g0.9g0.3g0.3g
Arvot/100g100g127kcal8.6g12.2g3.6g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90778