Broilerigratiini

Kaikki yhdestä vuoasta

500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
400 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk sipulin makuista Créme bonjour cuisinea
2 dl kuohukermaa (tms)
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
currya
garam masalaa
suolaa
mustapippuria

Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä.

Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.

Lähde: www. karppaus.

Info

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cheese mix (Milbona), annos 100g1.2g4kcal0.3g0g0.3g0g
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g3.5g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Parsakaali (Pirkka)3.5g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Creme bonjour ruohosipuli 15% (Unilever), annos 20g1.6g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell2.3g2.6kcal0.5g0g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml1.6g2.3kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g31kcal2.4g0.4g1.8g0g
Valittu annoskoko14g16kcal1.2g0.2g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.6g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g112kcal8.6g1.4g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219391