Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g2.8g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sokeri 1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Siirappi, tumma1.9g6kcal0g1.4g0g0g
Neilikka, annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g5.6g20kcal0.2g4.5g0.1g0.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g94kcal0.6g15.6g3.2g0.4g
Valittu annoskoko14g47kcal0.3g7.8g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g24kcal0.2g3.9g0.8g0.1g
Arvot/100g100g340kcal2.2g56.1g11.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120349