Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.3g10kcal1.2g0g0.6g0g
Punajuuri 1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Cashewpähkinä 0.8g4.5kcal0.2g0.1g0.4g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g3.9g4.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g51kcal3.6g0.6g3.6g0g
Valittu annoskoko14g25kcal1.8g0.3g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna7g13kcal0.9g0.2g0.9g0g
Arvot/100g100g181kcal12.9g2.1g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853