Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)1.2g3.7kcal0.1g0.7g0g0.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 5.9g7.5kcal1.2g0g0.3g0g
Paprika punainen 1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)0.6g0.9kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Arla Apetina Feta 3%0.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g0.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Tomaatti 2.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g32kcal3g2.2g1g0.2g
Valittu annoskoko14g16kcal1.5g1.1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.8g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g114kcal10.7g7.9g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197550