Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g4.7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Lanttu 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Ruokakerma Valio 5%2.9g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Oltermanni, perinteinen0.9g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g19kcal0.6g2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko14g10kcal0.3g1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g68kcal2.2g7.2g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341207