Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.6g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Punajuuri 7g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g12kcal0.2g1.8g0.4g0.6g
Valittu annoskoko14g6kcal0.1g0.9g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Arvot/100g100g45kcal0.7g6.5g1.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937