Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 5.3g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.9g6.5kcal0.7g0g0.4g0g
CousCous, keitetty 100g1.6g2.9kcal0.1g0.5g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g0.8g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g30kcal2.4g1.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko14g15kcal1.2g0.8g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.6g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g106kcal8.6g5.7g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338