Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)7g8.9kcal1.3g0.2g0.3g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g2.2g6.1kcal0.4g0g0.5g0g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kuohukerma (Ingman)2g6.7kcal0g0.1g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g45kcal3.4g0.8g3g0g
Valittu annoskoko14g22kcal1.7g0.4g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal0.9g0.2g0.8g0g
Arvot/100g100g161kcal12.2g2.9g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895