Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 3.9g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g2.9g7.5kcal0.5g0g0.6g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)5.8g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g1.4g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g53kcal2.8g6g1.8g0.4g
Valittu annoskoko14g26kcal1.4g3g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g13kcal0.7g1.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g189kcal10g21.4g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403944