Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)1.2g3kcal0.2g0g0.2g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g5.6g6.2kcal1.1g0g0.3g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi vähäsuolainen 0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g3.1g1.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g27kcal2.6g0.4g1.4g0g
Valittu annoskoko14g14kcal1.3g0.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.7g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g96kcal9.3g1.4g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107848