Kanakastike maissilla ja porkkanalla

Pilko porkkanat, sipuli ja valkosipuli pieneksi, paistele hetki pannulla ja lisää kanasuikaleet.

Ruskista ja mausta suolalla, cayennepippurilla, chilillä, sitruunapippurilla ja yrttimausteella.

Lisää maissit, tomaattimurska ja tuorejuusto.

Anna hautua 10-15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan filesuikaleet3.5g3.9kcal0.8g0g0.1g0g
Porkkana 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maissi jyvät 1.9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)4.6g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Voi 0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g22kcal2g2g0.4g0.4g
Valittu annoskoko14g11kcal1g1g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.5g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g81kcal7.2g7.2g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324813