Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)3.5g7.4kcal0.8g0g0.5g0g
Ruohosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale1.8g6kcal0.4g0g0.5g0g
Perunasipulisekoitus 500g5.9g4kcal0.1g0.9g0g0g
Ruokakerma Valio 5%2.3g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g38kcal2.6g2g2.2g0g
Valittu annoskoko14g19kcal1.3g1g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.7g0.5g0.6g0g
Arvot/100g100g135kcal9.3g7.1g7.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576